Happy Skin Start Pakket

€ 52,00

  • Geplaatst: 11 mrt, 2024
  • Bekeken: 19
  • Favoriet: 0
  • Happy Skin Start Pakket
  • Happy Skin Start Pakket
  • Happy Skin Start Pakket
Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen, Verzenden (kosten inbegrepen)

Beschrijving

Happy Skin Start Pakket; dit pakket bestaat uit de Happy Belly Solid 500 gram en de Happy Skin Huidspray 500 ml. Twee producten voor paarden met allergische reacties die jeuk veroorzaken.

Stap 1
Happy Belly Solid is een supplement voor paarden en pony’s dat een positieve invloed heeft op het maagdarmstelsel. Het bevat gecoat calciumbutyraat wat een bewezen effect heeft op de gezondheid van de darmen. Het kan worden toegepast bij te dunne mest, chronische darmproblemen en vormen van lichte koliek. Daarnaast is het een goede ondersteuning bij de behandeling van huidklachten met Happy Skin Huidspray. Happy Belly Solid zorgt voor een betere darmwerking waardoor je paard een optimaal immuunsysteem krijgt. Goed immuunsysteem = minder heftige allergische reacties.

Meng de Happy Belly Solid door het voer. Houd de volgende dosering aan (maatschepje bijgeleverd):

Kleine pony’s: 2 maatschepjes (10 g) per dag
Grote pony’s: 3 maatschepjes (15 g) per dag
Paarden: 4 maatschepjes (20 g) per dag
We adviseren om de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Bewaren bij kamertemperatuur en buiten bereik van kinderen houden.

Stap 2
Happy Skin Huidspray is een natuurlijke behandeling voor paarden en pony’s met huidproblemen / jeuk. De spray vermindert de kans op muggenbeten die jeuk veroorzaken en het helpt het herstellen van de wondjes. Behandel je paard gedurende de periode dat de muggen actief zijn. Spray je paard in deze periode, één / twee keer per week helemaal in. Niet alleen de staart en de manen, maar het hele paard. Een klant vertelde ons; “ik doe mijn paard zijn onzichtbare deken aan”. Dit begrepen we in eerste instantie niet helemaal. Maar het is precies wat er moet gebeuren. Het hele paard moet ingesprayd worden, niet alleen zijn staart en manen. Masseer de spray goed in op gevoelige plekken, zoals staart, manen, oren, onderkant van de buik, koker en uier. Goed schudden voor gebruik!

Wil je eerst nog even overleggen, bel dan ons team het nummer is 0348446168 of stuur een mailtje naar klantenservice@atorka.nl

Atorka Ruitersport dé zomereczeemspecialist!

....

 

Veilig handelen
  1. Gebruik een veilige locatie om de verkoper te ontmoeten
  2. Vermijd contante transacties
  3. Pas op voor onrealistische aanbiedingen