Himalaya liksteen

€ 5,95

  • Geplaatst: 31 mrt, 2024
  • Bekeken: 10
  • Favoriet: 0
  • Himalaya liksteen
  • Himalaya liksteen
  • Himalaya liksteen
Conditie
Nieuw
Merk
Excellent
Levering
Ophalen, Verzenden (kosten niet inbegrepen)

Beschrijving

De Himalaya liksteen, een uniek voedermiddel voor paarden dat speciaal is ontworpen om te voorzien in de zoutbehoefte van jouw paard. Afkomstig uit de schone bergen van de Himalaya, bevat deze pure Himalayazout volop mineralen en sporenelementen, waardoor het een uitstekende keuze is om te voorzien in de zoutbehoefte van jouw paard.

Deze onbehandelde, keiharde zoutsteen maakt het lastig voor paarden om er stukjes vanaf te bijten, wat ervoor zorgt dat het langer meegaat. Handig voorzien van een touw, is het eenvoudig op te hangen en zuinig in gebruik.

Salt Lick Himalaya is ideaal om verveling bij paarden te voorkomen en tegelijkertijd te voldoen aan hun zoutbehoefte. Het is een premium kwaliteitszout, vrij van toevoegingen, gewassen onder hoge druk en GMP+ FSA gecertificeerd. Dit product is afkomstig van Himalayazout dat bij de bron is gewonnen, verwerkt en verpakt om de natuurlijke frisheid, aroma en smaak te behouden, waardoor een product wordt geleverd dat vers is van de mijn tot aan de stal.

Aanbevolen voedingsrichtlijn is één zoutsteen per paard. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater.

€ 5,95 excl. verzendkosten

Liksteen Himalaya

....

 

Veilig handelen
  1. Gebruik een veilige locatie om de verkoper te ontmoeten
  2. Vermijd contante transacties
  3. Pas op voor onrealistische aanbiedingen