Ogilvy Equestrian zadelonderlegger

Zie omschrijving

  • Geplaatst: 15 mrt, 2024
  • Bekeken: 17
  • Favoriet: 0
  • Ogilvy Equestrian zadelonderlegger
Conditie
Zo goed als nieuw
Discipline
Dressuur, Recreatie
Maat
Full
Kleur
Wit
Levering
Ophalen, Verzenden (kosten niet inbegrepen)

Beschrijving

Witte Ogilvy Equestrian zadelonderlegger.
Slechts een paar keer gebruikt.

De Ogilvy Equestrian Dressage zadelonderlegger is een van de beste onderleggers op de markt. De Ogilvy onderlegger is gevuld met memory foam. Memory foam reageerd op lichaamswarmte waarna het zich naar het lichaam van het paard vormen.

Na het gebruikt van de memory foam zadelonderlegger vormt de memory foam zich weer terug naar zijn orginele staat. Ook heeft memory foam een zeer goede schock absorberende functie ook zorgt de memory foam er voor dat het zadel stabieler op de rug van het paard blijft liggen.

De Ogilvy Dessage zadelonderlegger heeft ook een maximaal ademend vermogen en is zweettransporterend. De bovenkant van de onderlegger is voorzien van een suede look en is prachtig afgewerkt met een bies.

Aan de onderkant van de zadelonderlegger zit een fleece laagt die er voor zorgt dat de Ogilvy zadelonderlegger op zijn plek blijft liggen en niet verschuift. De Ogilvy dressage onderlegger heeft ook een zeer fijne pasvorm. Aan de voorkant van de onderlegger zit namelijk een V-Shape.

De V-Shape zorgt er voor dat de schouders en de trapezium spier van het paard vrij komen te liggen zodat het paard meer bewegingsvrijheid heeft. Drunens ruiterhuis heeft de Ogilvy zadelonderlegger getest en hieruit is voorgekomen dat de zadelonderlegger 42% van alle schokken absobeerd.

Nieuwprijs €279,95.
Mag weg voor €220,-

....

 

Moniek
5 maanden Actief
Particulier
Veilig handelen
  1. Gebruik een veilige locatie om de verkoper te ontmoeten
  2. Vermijd contante transacties
  3. Pas op voor onrealistische aanbiedingen