Super lieve recreatie ruin

€ 2.750,00

 • Geplaatst: 8 mei, 2024
 • Bekeken: 115
 • Favoriet: 1
 • Super lieve recreatie ruin
 • Super lieve recreatie ruin
 • Super lieve recreatie ruin
 • Super lieve recreatie ruin
 • Super lieve recreatie ruin
Discipline
Dressuur, Springen, Recreatie
Geslacht
Ruin
Levering
Ophalen, Langsbrengen

Beschrijving

Hierbij zoek ik een nieuw huisje voor mijn lieve Spaanse ruin Storm. Hij is net 16 jaar geworden (al denkt hij soms nog dat hij 4 is) en heeft een stokmaat van 160 cm.

Storm is mijn 1e eigen paard en ik was op slag verliefd op hem. Hij is dan ook een enorme hartendief want eenmaal een tijdje bij mij liet hij zijn lieve gouden hart zien. Hij is heel erg goed in aanvoelen en daarom zou hij ook zeer geschikt zijn als coachingspaard. Hij heeft een fijn karakter heel erg nuchter maar wel in het begin een kat uit de boom kijker. Hij is in de omgang super braaf en een beginner kan er alles mee. Hij is verkeersmak ook voor groot verkeer. Is braaf met poetsen/wassen, is ook geschoren geweest deed dit ook braaf.

Na een tijdje rijden merkte ik dat het rijden niet van harte ging en we niet echt klikte op dat gebied…ik heb dit gevoel geprobeerd weg te stoppen en toch door te zetten omdat ik hem zo leuk en lief vindt en heel erg van hem hou. Helaas werd dit niet beter en begon ik het rijden steeds minder leuk te vinden. Ik bleef met de vraag in mijn hoofd zitten is dit wel het juiste paard voor mij….

Hij kan leuk lopen, vind een sprongetje leuk en buitenrijden doet hij ook erg graag, kortom een leuke allrounder. De reden dat wij niet klikken is dat Storm wel veel looplust heeft. Hij werkt erg graag voor je en heeft dan ook iemand nodig die fanatiek wilt rijden dus liever ho dan go heeft. Je moet duidelijk zijn in wat je wilt. Buiten dit is hij wel gewoon braaf en eerlijk en heeft nog nooit gebokt of gesteigerd!

Storm staat het liefst buiten met vriendjes maar staat bij mij ook gewoon ‘s nachts op stal. Hij zou het ook niet erg vinden om een weidemaatje te zijn aangezien gras zijn favoriete vriend is en hij een echte allemansvriend is met andere paarden. Hij vind hier elk paard of pony en zelfs honden leuk en interessant.

Hij is altijd netjes ontwormd, bekapt, ingeënt, bijgehouden door de osteopaat en door de tandarts.

Heb jij deze advertentie helemaal gelezen en ben je nieuwsgierig geworden, stuur mij dan gerust een berichtje voor meer info/vragen/foto’s of filmpjes.

Prijs bespreekbaar voor een goed huisje waar ik een goed gevoel bij heb!

....

 

Romy
3 weken Actief
Particulier

Bieden

Log in om bod te plaatsen Er zijn nog geen biedingen.
Veilig handelen
 1. Gebruik een veilige locatie om de verkoper te ontmoeten
 2. Vermijd contante transacties
 3. Pas op voor onrealistische aanbiedingen