Over ons

Welkom bij Ruiterplein: Dé nummer 1 marktplaats voor de ruitersport!

Bij Ruiterplein hebben we een passie voor de paardensport en de lifestyle die daarbij hoort. Onze visie is om een community te creëren waar alle paardenliefhebbers deze passie kunnen delen! Samen maken we de paardensport bereikbaar.

Onze lanceringsvideo

Wat is Ruiterplein?

Ruiterplein is jouw online marktplaats voor alles wat met de paardensport te maken heeft. Of je nu op zoek bent naar nieuwe of tweedehands artikelen, of het nu gaat om kleding, uitrusting, of diensten zoals training of pensionstalling, je vindt het allemaal op Ruiterplein! 

Op dit moment maak je gebruik van de eerste fase van onze website. We blijven ontwikkelen en verbeteren! In de volgende fase zullen we extra opties -zoals veilig betalen- toevoegen waar we hard aan werken om dit zo snel mogelijk te realiseren.

Jouw feedback telt

We hechten veel waarde aan jouw mening als bezoeker! Als je suggesties, tips of functies hebt die je graag op ons platform zou zien, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via dit formulier. We zijn altijd bezig met het verbeteren van Ruiterplein en nemen graag jouw input in behandeling.

Ons platform biedt:

 • Handige filters
  Dankzij de vele filters heb je zo gevonden wat je zoekt!
 • Gratis gebruik
  Ruiterplein is toegankelijk voor iedereen, zonder kosten voor zowel kopers als verkopers.
 • Alles op één plek 
  Van rijkleding tot uitrusting voor je paard, van paarden tot stalbenodigdheden, van bijrijders tot instructeurs, van diensten tot vakanties, van speelgoed tot kunst. Echt alles kun je vinden op Ruiterplein!
 • Duurzaamheid:
  Duurzaamheid is een belangrijk punt voor ons. Door tweedehands items te promoten, dragen we ons steentje bij aan een groenere toekomst voor de paardensport.
 • Uitgebreid aanbod
  Ons aanbod omvat alle paardensportdisciplines, van dressuur en springen tot westernrijden en polo. Je vindt hier alles wat je nodig hebt.
 • Huur en koop
  Op ons platform kun je niet alleen paardensportartikelen kopen en verkopen, maar ook huren, leasen en diensten afnemen.

Coming soon! De Ruiterplein App

Binnenkort lanceren we de Ruiterplein app, zodat je onze marktplaats nog gemakkelijker kunt gebruiken, waar je ook bent. Blijf op de hoogte en ontdek de voordelen van onze mobiele app.

Een tip voor nu: voeg de homepagina van Ruiterplein toe aan je homescreen op je telefoon.

Voor bedrijven

Voor bedrijven is Ruiterplein de perfecte plek om producten en diensten te promoten aan een publiek dat al een duidelijke koopintentie heeft. Onze bezoekers zijn toegewijde paardenliefhebbers die op zoek zijn naar kwaliteit en variatie. Benut de kracht van Ruiterplein om je merk in de schijnwerpers te zetten en je klantenkring uit te breiden.

Bij Ruiterplein draait alles om de liefde voor de paardensport en de wens om deze passie te delen. Samen maken we de paardensport bereikbaar en bouwen we aan een plek waar ruiters, professionals en liefhebbers samenkomen. Voeg je op ons platform en ontdek wat Ruiterplein voor jouw bedrijf kan betekenen!